Eğitim Koordinasyon Kurulu Toplantısı

Atatürk Üniversitesi Eğitim Koordinasyon Kurulu, 22 Aralık 2022 tarihinde Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa SÖZBİLİR başkanlığında Üniversitemizde güncellenen öğretim programlarının izleme ve değerlendirme süreçlerinin belirlenmesine yönelik önerilerin rapor halinde sunulmasının nasıl olması gerektiği konusunda bir toplantı gerçekleştirmiştir.

Toplantıda YÖKAK program izleme ve değerlendirme boyutları örnek alınarak her birim kendi programına uygun güncellemiş olduğu öğretim planı, öğretim amaçları, program çıktıları, derslerin AKTS ve içeriklerinin iyileştirmesi ve izlenmesine yönelik iş akışlarının oluşturulması ve bir sonraki toplantıda her birim tarafından sunulmasına karar verilmiştir.