Memnuniyet Anketlerinin Raporları

Yeni Nesil Üniversite Tasarım ve Dönüşüm Projesi kapsamında öğrenci, akademik/idari personel, mezun ve işveren anketleri yapılmıştır. Gönüllülük esasına göre yapılan ankete 11236 öğrenci, 806 akademik personel, 163 idari personel, 220 mezun ve 12 işveren katılmıştır.

Fakülte/MYO bazında anket raporları her birim için hazırlanmıştır. Bu bağlamda Fakülte/MYO yöneticisi, Rektörlüğümüz bünyesinde bulunan Önlisans ve Lisans Eğitim Koordinatörlüğüne gelerek kendi biriminin anket sonuçlarını 9-15 Temmuz 2019 tarihleri arasında alması beklenmektedir. Ayrıca Fakülte/MYO bünyesinde bulunan programların yöneticileri de istediği takdirde kendi programının anket sonuçlarını 12-17 Temmuz 2019 tarihleri arasında alması beklenmektedir.

Anketten elde edilen veriler üniversitemizin önlisans ve lisans programlarının eğitim kalitesinin arttırılması amacıyla kullanılacaktır. Bu nedenle anket sonuçlarında gelişmeye açık olan yönlerin program yöneticisi tarafından tüm akademik personelle yapılacak toplantıda değerlendirilmesi ve iyileştirme yapılması beklenmektedir.

Bir yanıt yazın