Konumlandırma Haritası

Atatürk Üniversitesi, Yeni Nesil Üniversite Tasarım ve Dönüşüm Projesi ile arama konferansları düzenleyerek üniversite dışından 181, üniversite içerisinde 826 vizyoner kişi ile ortak akıl oluşturmuş, yeni konumlanma haritasını çıkarmış ve vizyonunu güncellemiştir. Atatürk Üniversitesi bu yolla yeni nesil üniversite vizyonu çerçevesinde Eğitim, Araştırma ve Toplumsal katkı misyon alanlarına yönelik sistem tasarımlarını tamamlamış ve bu doğrultuda 87 iş paketi ve yol haritasını oluşturmuştur.

Koordinatörlüğümüz tarafından eğitim politikaları, eğitimde kalite göstergeleri ve eğitim programları geliştirme başlıklarında kısa, orta ve uzun vadede hayata geçirilecek birçok iş paketi konumlandırma haritasında rapor olarak sunulmuştur.